Værd at vide om Daikin varmepumper... Daikin-logo 50px
Fordele ved en varmepumpe?

       * Hvad er varmepumper?

       * Varmepumpe cyklus

       * Hurtige fakta om varmepumper

       * Fordele ved en inverter

       * Energi labels

Forskellige løsninger

       * Et rum

       * Flere rum

 

Green HeartMiljømæssig bevidsthed
Daikin er globalt førende inden for sit område og engageret i at være energibesparende, miljø- og sikkerhedsbevidst. Dette gør, at Daikin ofte er forud for international og lokal lovgivning på disse områder.

Daikin Europe var den første europæiske fabrikant af luftkonditioneringsudstyr, der fik ISO14001 (1998) certificering, og alle datterselskaberne forventes at møde ISO14001 krav indenfor alle deres forretningsområder. I 2002 formulerede Daikin Europe sit eget svar til EU’s ‘Restriction of Hazardous Substances’ og ‘Waste, Electric and Electronic Equipment’ directives. Dette interne regulativ har som formål helt at fjerne brugen af materialer så som kobber, kviksølv og kadmium fra Daikins produkter eller at reducere forbruget af dem til internationalt tilladte niveauer samt at sikre, at alle aspekter af firmaets daglige aktiviteter tager hensyn til miljøet.

Daikin Europe er stolte af at have været på forkant med udviklingen og have fulgt det japanske moderselskab i implementeringen af politikker, der ofte er kommet officiel lovgivning og direktiver i forkøbet. Som følge heraf har "miljøstyringskulturen" siden 2001 spillet en nøglerolle i virksomhedens daglige aktiviteter og udviklingsstrategier.